Zachtheid en puur

Het gebruik van parelpoeder voor schoonheid, klinkt als een mooie fantasie en toch is dit de echte waarheid!

De parel

De parel heeft een verleden dat gaat tot meer dan 3000 jaar terug. Waar fijngemalen parels door de keizerin van China werd gebruikt als een natuurlijk schoonheidsmiddel ter versteviging en bescherming van haar huid. Nog niet zo raar eigenlijk, omdat de parel wel 20 aminozuren bevat en zeer veel sporenelementen zoals, zink, lithium, fosfor, ijzer en magnesium. Tevens is het een rijke bron aan calcium, en werkt het ontstekingremmend.

Zachtheid en puur

Al lezend bedenk ik me, interessante informatie waar direct het beeld van de mooie parel in mijn gedachten schiet. Waar voor mij de parel voornamelijk staat voor zachtheid en puur en als een klein rond balletje heel eenvoudig toont, is de binnenkant een geheim wapen in de strijd tegen allerlei invloeden die schadelijk voor mijn huid kunnen zijn. Ik denk aan de heerlijke zomerse dagen van de afgelopen weken. Blij dat de zon eindelijk haar zonnestralen liet zien genoot ook ik van momenten heerlijk buiten genietend van het stralende weer. Natuurlijk bescherm ik mijn huid met een voor mij geschikte dagcrème en natuurlijk gebruik ik ook zonproducten met een hoge beschermingsfactor. Toch weet ik dat de zon mij behalve een prima humeur ook wat huidschade kan brengen.

Relax Pearl

In mijn nieuwe behandeling ‘Relax Pearl’ gebruik ik parelpoeder in het masker als belangrijk onderdeel om de huid goed te verzorgen. Natuurlijk op een grondig gereinigde huid zodat de ingrediënten van het parelpoeder geen hinder heeft van onzuivere stoffen. Na het parelpoedermasker geef ik de huid een ontspannende gezicht en decolleté massage met olijfolie. Geschikt voor elk huidtype maakt het een heerlijke verwennerij voor uw huid. Ik maak de behandeling helemaal af met een voor uw huid juiste afgestemde dag of nachtverzorging. Daarna ben ik reuze benieuwd of u, net als ikzelf, ook zo enthousiast bent geworden over de werking van het al eeuwenoude parelpoeder.

Tot ziens in mijn salon!

Belinda