Productlijn Les Gavots

Bij de voorbereiding om LIN huidverzorging te starten hoorde naast promotiemateriaal zoals website, posters en flyers ook een huidverzorgingslijn. Ik was op zoek naar een pure verzorging van de natuur zelf, waarbij ik direct op de website van huidverzorging Les Gavots terecht kwam. De natuurlijke oorsprong van diverse bloemen, planten en kruiden in het product biedt de juiste verzorging voor onze huid.

Training

bkpam2165846_logoentekstlgVia de importeur Maquis heb ik de training gevolgd om met dit merk te werken. Door deze training weet ik nu goed wat de verschillende producten voor onze  huid kunnen betekenen. Geen synthetische conserveringsmiddelen en parfumstoffen en ook geen kleurstoffen in dit product. Maar wel natuurlijke ingrediënten zoals amandel en avocado olie, Aloë Vera en nog veel meer ingrediënten die onze huid fijn vind om te ontvangen.
Inmiddels heb ik de producten van Les Gavots mogen ervaren. Zoals de crèmes, die zacht zijn op de huid, en de druivenpitolie dat een extra zachte toevoeging geeft tijdens een gezichtsmassage.

De huidverzorgingslijn van Les Gavots is ook voor gebruik thuis bij mij te bestellen. Kijk voor de diverse producten in de webshop. Staat uw product er niet bij? neem dan contact met mij op.