LIN Huidverzorging - senioren

Waarom heeft uw huid een goede behandeling nodig?

Met de zomer in aantocht gaan de dikke winterkleren weer even in de kast en kunnen we met enkel een zomervestje bij de hand naar buiten. Zo is het ook met de huid, na de winter is het tijd om het grauwe winterse jasje van onze huid af te halen. Met een ontspannende gezichtsbehandeling geef ik uw huid de juiste verzorging zodat u klaar bent voor de heerlijke lente.

De behandeling start met een zachte reinigingsmelk en aansluitend een verfrissende lotion. Eventueel kan hierna ongewenste haargroei in het gezicht worden verwijderd zoals het epileren van de wenkbrauwen en het harsen van bovenlip en of kin. Deze zijn als extra’s bij de behandeling te boeken. Tijdens het genieten van warme stoom op het gezicht breng ik lichtjes een scrub aan waaraan o.a. abrikozenpitjes en vitamine E zijn toegevoegd. Daarna een crème masker van o.a. honing, amandelolie en abrikozenpitolie waardoor uw huid heerlijk zacht aanvoelt.

U kunt de behandeling uitbreiden met een ontspannende gezichts-, hals- en decolletémassage met een toevoeging van een zeer zachte druivenpitolie en olijfolie. Wanneer u niet kiest voor een cosmetische voet of hand behandeling sluit ik de schoonheidsbehandeling af met een dag- of nachtverzorging afgestemd op uw huid.