Zomer, dagcrème, zonproduct!

De zon schijnt, en u heeft tijd om er heerlijk van te genieten. Begin uw dag goed en verzorg eerst uw huid met een dagcrème of 24H crème. Hierin zijn ingrediënten toegevoegd die uw huid voeden, hydrateren en beschermen tegen allerlei invloeden zoals weersinvloeden waaronder de zon. Geef deze crème wel even de tijd geven om in uw huid te trekken. Daarna kunt u een zonproduct met beschermingsfactor aanbrengen.
Nu heeft u uw huid goed gevoed en beschermd. U kunt op een verantwoorde wijze van de zon gaan genieten.

Binnenkort ga ik de huidverzorgingslijn LIN Skincare op de markt brengen. De 24H crème bevat ingrediënten zoals het Edelweiss extract met een natuurlijk UV-filter. Een zonproduct is hierbij nog wel nodig! De combinatie geeft u een optimale zonbescherming. Wanneer de zonnestralen door het zonproduct heen gaan is daar de natuurlijke UV-filter die uw huid alsnog beschermd.
De 24H crème van LIN Skincare is binnenkort verkrijgbaar!

Gaat u binnenkort op vakantie of heeft u tijd om thuis vakantie te gaan vieren? Vergeet dan niet om uw huid in optimale conditie te brengen bij de schoonheidsspecialist. Op tijd een behandeling om dode huidcellen van uw huid te scrubben en uw huid te voeden met een heerlijk hydraterend masker is broodnodig voor uw huid. En voor u is dit een fijn ontspannen uitje!