LIN huidverzorging Elst GLD - ANBOS

Nu ook lid van de ANBOS

Onlangs heb ik mij aangesloten als kernlid bij de ANBOS. Ik wil mij als ANBOS-lid onderscheiden van de overige salons omdat de ANBOS er op toeziet dat haar leden gediplomeerde schoonheidsspecialisten zijn. Daarnaast is de ANBOS een brancheorganisatie die staat voor kwaliteit en haar leden continue trainingen en workshops aanbiedt.


De ANBOS

De ANBOS is een brancheorganisatie van bijna 5.000 leden die zich met schoonheidsverzorging bezighouden. Onze leden zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Studenten van een erkende opleiding zijn welkom als studentlid.

Als brancheorganisatie verricht ANBOS alle voorkomende werkzaamheden in het belang van de leden. Dit zijn met name ondernemers in de schoonheidsverzorging (kernleden).
ANBOS is representatief voor de hele schoonheidsverzorging. We worden erkend als de woordvoerder van de schoonheidsspecialisten. Zowel binnen de branche als mede door de overheid, nationale en internationale organisaties.

Voor veel ondernemers is het lidmaatschap bij een brancheorganisatie belangrijk. Hiermee onderscheiden ze zichzelf als schoonheidssalon. Door de wijziging in de Vestigingswet (1996 wegvallen van de opleidingseisen en 2001 wegvallen van de Algemene Ondernemers Vaardigheden) zien steeds méér ondernemers het belang van aansluiting bij een brancheorganisatie.