Geslaagd!

Na een zeer uitgebreide testperiode is de 24H crème van LIN Skincare glansrijk door de beoordeling van het testpanel gekomen. Met een kritische blik werd de crème onder de loep genomen en is deze op alle fronten geslaagd!

Deze heerlijke, door mijzelf samengestelde en door het cosmetisch lab ontwikkelde, crème heeft een aangename geur, is zacht en makkelijk smeerbaar. En bovenal bevat de crème uitsluitend ingrediënten waarvan ik overtuigd ben dat ze ook echt werkzaam zijn voor onze huid. Er zitten dan ook absoluut geen schadelijke stoffen zoals alcohol en parfum in.

Door de hoge concentratie van hoogwaardige ingrediënten is de crème een juiste toevoeging voor onze huid. Een crème die aan het werk gaat wanneer u en ik de dag beginnen maar ook als we weer gaan slapen. Deze crème werkt 24H per dag!

Nu nog de laatste stappen zoals het ontwerpen van het logo, het ontwerpen van een mooie verpakking, en het vastleggen en registreren van de ingredienten. Ondertussen kunnen de machines in het laboratorium hun werk doen.

De LIN Skincare 24H crème is binnenkort verkrijgbaar bij: