Huidverbetering door microdermabrasie

Verzorging als de basis

Als schoonheidsspecialiste, en als het creatieve brein van een mooi huidverzorgingsmerk, ben ik elke dag bezig met de huid en het bieden van de allerbeste huidverzorging. Ook ons voedingspatroon neem ik hierin mee, onze huid is een afspiegeling van hoe we leven, elke dag weer.

Hebben we een dag geen zin in die gezonde tomaatjes en komkommers, meer zin in een lekker uitziende reep chocolade of snoepgoed? Dit moet best eens een dag kunnen, onze huid kan dit best hebben. Als we de volgende dag weer verder gaan met onze gezonde levensstijl, doen we ons lichaam een heel groot plezier.

Wanneer we te lang ons laten verleiden door vet en suikerrijke voeding wordt de huid niet meer van binnenuit gevoed. Het resultaat hiervan is een huid vol met onzuiverheden en een doffe uitstraling. Het smeren met de juiste huidverzorging is dan niet meer voldoende. Want hoeveel zorg er ook is besteed aan het bedenken en produceren van de producten zoals LIN Skincare, het is van belang om altijd een gezonde basis voor het lichaam creëren! Dan komen deze kwalitatieve producten vele malen meer tot zijn recht en dat is te zien aan uw huid!

Huidverbetering

Wanneer het met uw voeding goed zit en uw gebruikt de juiste huidverzorging kunnen gaan werken aan huidverbetering. Dit betekent voor u een gladdere huid zonder onzuiverheden en voor uw huid een heerlijke oppepper.

Gedurende de zomermaanden hebben zich talloze dode huidcellen verzameld op uw huid, die helaas niet vanzelf weer weggaan. Met het op verantwoorde wijze mechanisch peelen van de huid, de microdermabrasie behandeling, worden deze dode huidcellen verwijderd.

Al na één behandeling ziet en voelt u al resultaat. Door het verwijderen van dode huidcellen gaat de doorbloeding in de huid werken, met als resultaat dat de door u met zorg gekozen huidverzorging ook veel beter in de huid wordt opgenomen!

Uw huid voelt merkbaar gladder en zachter aan en ziet er fris en stralend uit. Meer informatie over een microdermabrasie-behandeling kunt u lezen op deze pagina.

Afspraak maken