Gewoon Heerlijk Ontspannen

Gewoon – Heerlijk – Ontspannen

Om mij heen hoor ik vaak de opmerking “wat vliegt de tijd toch”, en “de tijd lijkt steeds sneller te gaan”! Ik antwoord dan stellig dat dit in mijn salon niet het geval is omdat ik daar de tijd even voor u stil zet.
Gewoon – Heerlijk – Ontspannen – is mijn streven wanneer je in mijn comfortabele stoel ligt en geniet van de gewenste behandeling.

In mijn salon bestaat de tijd even niet, ontspannen genieten en voor even alle beslommeringen van de dag ver achter je laten. Even helemaal zen worden, hoor ik vaak. Ondertussen kijk ik met een deskundig oog naar je huid. En de producten van LIN Skincare geven je een heerlijk weldadig gevoel.

Natuurlijk kan de behandeling niet eeuwig duren, al is dat een vaak gehoorde wens. Om de behandeling thuis voort te zetten geef ik graag advies over mijn producten. Bijkomend voordeel: je kunt thuis nagenieten tijdens het gebruiken van de LIN Skincare producten!