Actie: zomerbehandeling

Zomer!

Actie: zomerbehandelingHet lijkt wel of het weer niet de ‘aan’ knop van ZOMER weet te vinden, denk ik met en blik naar buiten. Jammer, en het is al midden augustus. Wil de zomer nog komen, dan is er haast bij.

Wat mij opvrolijkt is het zien van de fleurige bloem Kamille. Zo’n mooi wit met geel bloemetje staat voor feestelijk en zonnig. Het geeft mij een goed gevoel om er niet alleen naar te kijken maar ook om de bloem te ervaren. Mijn zomerbehandeling staat daarom voor ‘zonnig genieten’.

Vooraf een heerlijk voetenbad met gedroogde Kamille. Nu kunt u deze bloem niet alleen zien maar ook de weldadige ontspanning ervan voelen. Mijn gezichtsbehandeling is gebaseerd op reinigen met Kamille en Aloe Vera. Deze laatste is hydraterend en is tevens licht en fris voor de huid. Na een ontspannende massage breng ik een masker aan met daarin ook een extract van Kamille en Aloe Vera. Wanneer u geniet van het masker breng ik een beengel aan op de onderbenen. De ingrediƫnten ondersteunen de bloedsomloop, geven een fris gevoel en hydrateren de huid. Ik sluit de behandeling af met een dag- of nachtcreme welke afgestemd is op uw huid.

Voor de thuisblijver geeft deze behandeling een ‘zonnig genieten’. Wanneer u op vakantie geweest bent is deze behandeling een heerlijk nagenieten met als bijkomend voordeel dat de huid optimaal verzorgd wordt.

Zonnige groetjes,

Belinda