Huidverzorging na het sporten

Ik vind het heerlijk om regelmatig te sporten omdat ik hierdoor fit blijf en de overtollige kilootjes buiten de deur houd. Na het sporten geven de extra aangemaakte endorfines (gelukshormoon) mij een goed gevoel van binnen.

Na een verkwikkende wisseldouche (warm / koud) is het tijd om de buitenkant van mijn lichaam te verzorgen. Door te heet douchen droogt de huid uit. Ik vind daarom een lauwe douche, die ik afsluit met een verkwikkende koude straal, prettig. Tijdens het douchen reinig ik mijn huid met een cleansing melk van Les Gavots. Dit geeft een goede basis voor de verdere dagverzorging.

Voordat ik mijn dagverzorging aanbreng gebruik ik een lotion (zonder alcohol) om mijn huid te verzachten en te hydrateren. Afhankelijk van het tijdstip dat ik heb gesport, gebruik ik een dag- of nachtverzorging om het vochtgehalte van mijn huid goed op peil te houden.

Ik adviseer u graag wat voor uw huid de meest geschikte producten zijn. Tijdens een behandeling in mijn salon LIN huidverzorging analyseer ik uw huid en stem de behandeling hierop af.

Met sportieve groet,

Belinda