Wilt u een perzikhuid dankzij microdermabrasie?

Onlangs werden we nog overvallen door extreem koude luchten, waarbij ik alleen winterproof en warm ingepakt naar buiten ging. Nu zijn we opeens in een zachter weertype beland waarbij de zon zich soms al heerlijk laat zien.

Ter voorbereiding op de lente die gaat komen biedt LIN Huidverzorging een microdermabrasie behandeling aan. Dit is een mechanische peeling waarbij hele fijne kristallen via met kracht tegen uw gezicht en of decolleté geblazen worden. De dode huidcellen worden door de afzuiger opgenomen en afgevoerd. Deze behandeling is geheel pijnloos en u heeft direct na de behandeling al een mooi resultaat!

Soms komen mensen voor een enkele opfrisbehandeling maar vaker wordt microdermabrasie als huidverbeteringskuur ingezet. De kuur bestaat dan uit 4 of 6 keer behandelingen met 1 a 2 weken tussen de behandelingen. Wilt u een frissere tint, een jonger ogende huid, of minder lijntjes en rimpeltjes? De microdermabrasie behandeling geeft u dit!

Zodra uw huid ontdaan is van alle dode huidcellen gaat het vernieuwingsproces snel aan het werk om de huidcellen weer aan te vullen. Dit proces stimuleert de doorbloeding van de huid en de aanmaak van collageen en elastine.

Wacht niet te lang met afspreken, want deze behandeling mag uitsluitend in het voorjaar, najaar en de winter uitgevoerd worden. Omdat de huid super schoon is en vrij van onzuiverheden mag u niet direct na de behandeling in de volle zon. Ook is het heel belangrijk om uw huid extra te beschermen. Een goede huidverzorging en voor de zekerheid extra zonbescherming zijn belangrijk.

Een perzikhuid dankzij de microdermabrasie is zeker mogelijk!

Afspraak maken