Brazy Microdermabrasie

Weg met die dode huidcellen!

Merk jij ook wel eens dat het gebruik van een gezichtscrème niet meer lijkt te helpen? Je huid ziet er dan misschien dof en vermoeid uit en voelt wat droog aan. Je huid neemt dan de duurzame ingrediënten van je gezichtsverzorging niet meer op. Dit heeft een oorzaak waar we zeker wat aan kunnen doen! 

Wat is er nu aan de hand met je huid? Het laagje dode huidcellen, wat zich de hele winter heeft opgebouwd, houdt alle duurzame ingrediënten van je gezichtsverzorging tegen. De huid is nu echt toe aan een intensieve behandeling waar op een deskundige wijze de huid behandeld wordt.

Een microdermabrasie behandeling is heel geschikt om op een veilige manier je huid mechanisch te peelen. Talloze minuscule kristallen worden onder vacuüm en met behulp van een smal “zuigertje” over de huid geblazen. De dode huidcellen worden direct mee opgezogen. Deze behandeling zorgt voor een gladde en soepele huid die weer straalt en zacht aanvoelt.

Omdat nu het bovenste laagje dode huidcellen van je huid af is kunnen de duurzame ingrediënten van je gezichtsverzorging veel beter doordringen in je huid. Je hebt nu veel meer profijt van je gezichtsverzorging!

Afspraak maken