Doelstellingen LIN Huidverzorging zoals reinigingscrème, gezichtslotion en een spaarsysteem

Een nieuw jaar, een nieuw begin!

Dag 2017!
Het jaar waarin we LIN Skincare zijn gestart, een eigen huidverzorgingslijn met ingrediënten van een zeer hoogkwalitatief niveau. In samenwerking met een cosmetisch laboratorium heeft het plan, om een zeer zachte 24H crème te gaan ontwikkelen, vorm gekregen. Inmiddels is de crème heel goed ontvangen en heeft het al veel mensen stralend gemaakt!

Op het einde van het jaar hebben we gewerkt aan de ontwikkeling van een reinigingscrème. Deze crème is een product met zeer milde ingrediënten zoals avocado, amandel en calendula. Ook nu weer is de basis gericht op het hydrateren, voeden en beschermen van de huid. Onze huid heeft verzorgingsproducten nodig met hoogwaardige ingrediënten om de huidbarrière te versterken zodat deze in een topconditie blijft!

Welkom 2018!
Een jaar waarin ik u veel gezondheid en goeds toe wens. Ook een  jaar waarin we verder gaan met de puntjes op de i te zetten om de reinigingscrème te introduceren. De voorbereidingen, om een goed receptuur te ontwikkelen voor een gezichtslotion, zijn in volle gang.  Heerlijk zo’n nieuw “schoon” jaar!

En,

“Sparen is bezit vergaren”

Een nieuw item bij LIN Huidverzorging is een spaarsysteem waar u bij per €10,- aan behandelingen in de salon een spaarpunt ontvangt. Bij 10 punten, of meer, kunt u deze spaarpunten inwisselen voor een korting op een product naar keuze. Dus hoe meer punten u spaart, hoe minder u voor een product betaalt! Uw spaarpunten worden op iedere factuur vermeld zodat het voor u zichtbaar is wat er in uw spaarpotje zit!

Brengt u een nieuwe klant aan in de salon, dan krijgt u van ons 5 spaarpunten cadeau! Uw spaarpunten worden bijgeschreven wanneer de nieuwe klant daadwerkelijk in de salon is geweest voor een behandeling.

Meer over ons spaarsysteem kunt u lezen op LINhuidverzorging.nl/spaarpunten