Beoordelingen

Op deze pagina de feedback / beoordelingen welke ik van enkele klanten heb mogen ontvangen. U kunt hier ook uw feedback achterlaten.

4.34.3 van de 5 sterren (gebaseerd op 15 beoordelingen)
Zeer goed27%
Goed73%
Voldoende0%
Onvoldoende0%
Slecht0%

Uw beoordeling


Goed verzorgde salon

20 januari 2018

Erg spontane vrouw en goed verzorgde salon! Leuke gesprekken gehad en voelde prettig in de salon.

Jolanda

Weer oké!

4 januari 2018

Het was weer oké! Dankjewel groetjes Mieke.

Mieke

Fijne behandeling met uitleg

28 december 2017

Fijne ontvangst, fijne behandeling met uitleg. Goede website en handig om online afspraak te maken.

Ilse

Een weldadige behandeling!

18 oktober 2017

Zorgvuldig, voorzichtig, aangename en rustige sfeer. Kortom: een weldadige behandeling!

Ody

Vakkundig

13 mei 2017

Het was de eerste keer dat ik bij Lin ben geweest. Ik heb het als heel prettig ervaren. Mooie, rustgevende salon en een vakkundige vrouw die weet waar ze het over heeft. Ik word graag vaste klant.

Yvonne

Kom graag weer

20 april 2017

Ondanks dat ik niet op de bedoelde manier mijn afspraak had kunnen regelen werd onmiddellijk door jou het werk gedaan. Puik. Dik tevreden over het resultaat van de behandeling. Kom graag weer.

Franca

Voor herhaling vatbaar

14 februari 2017

Van de week genoten van de Relax Pearl behandeling. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan. Voor herhaling vatbaar.

Eileen

Ontspannen

20 december 2016

Lekker ontspannen, rustige sfeer.

Marion

Fijn kunnen relaxen!

23 oktober 2016

Fijn gesprek, goede uitleg en ingespeeld op wat ik vertelde over de gevoeligheid van mijn huid. Fijn kunnen relaxen!

Bianca

Genoten!

10 september 2016

Heerlijk zo’n momentje voor jezelf. Genoten van de behandeling en blij met de wenkbrauwen.

Ilse

Relaxte sfeer

4 september 2016

Prettige ontvangst, relaxte sfeer en prima geholpen.

Franca

Fijn

1 september 2016

Fijne behandeling 👍

Diana

Heel fijn

1 september 2016

Ik vond het heel fijn. En mijn gezicht voel zacht en schoon. Dankjewel.

Mieke

Ontspannend

22 augustus 2016

Reiniging en masker. Heerlijk ontspannend. Huid voelt na afloop lekker zacht aan.

Carolien

Genieten

18 augustus 2016

Fijn dat ik bij het boeken direct kon betalen. Ik hoefde nu nergens aan te denken en kon extra genieten van de behandeling.

Een klant


 

Wilt u ook een afspraak maken voor een ontspannende behandeling in mijn salon?

Afspraak maken